WELL HELLO ZARA!

WELL HELLO ZARA!

25.09.2012

Jeg må indrømme at det er noget tid siden at jeg har slået vejen forbi Zara, men det ser ud som at det er tid til et gensyn. Jeg står lige præcis og mangler en oversize læderjakke jeg kan style med en strik, tørklæde og et par sneakers. Blusen med de fine broderede detaljer minder mig om Balmain og hvem kunne ikke bruge det i sit skab?

I must admit that it's been a while since I stopped by Zara last, but it looks like it's time for a revisit. I've been looking for a great oversized leather jacket that I can style with a knit, a scarf and some sneakers, and this might be perfect. The shirt with the beautiful details reminds me of Balmain, and who doesn't need that in their closet?

COMMENTS (6)

September 26th
Lækker Lækker jakke - Også en mangelvare her. Den der er virkelig en sag der sætter prikken over i'et, og kun kan styles med mange andre skønne sager.

September 25th
Hvor har du fundet jakken? Kan ikke finde den på deres webshop

September 25th
Jeg fandt i deres oktober lookbook, så den kommer nok først i næste måned :)

September 27th
Hej Tikkie, ville blot lige fortælle dig jeg har lavet et lille indlæg på min blog hvor du får et par rosende ord med på vejen, og så har jeg lånt et billede af dig :)

September 27th
mange tak! :)

September 27th
Hej Anne sofie. Tak det ser super fint ud :)