LONDON

LONDON

26.09.2011 / look

Tilbage efter en fed tur til London. Vejret var fantastisk og byen viste sig fra sin bedste side. Fik også shoppet en lille smule, blandt andet denne strik fra Cos.

Dress - Mango, Knit - Cos, Bag - Proenza Schouler, Sneakers - New Balance

Back from a great trip to London. The weather was amazing and the city presented itself from its best side. Did a little bit of shopping, for example this knit from Cos.

COMMENTS (11)

September 26th
Lækker strik.. Hva koster den?

September 27th
The knit is so super! I will go to London tomorrow evening, cant wait for it. I am really glad that the good weather will keep up a little while :)

September 27th
Uh, elsker selv at være i London, og så er det jo altid et plus, når solen titter frem og butikkerne bugner af gode tidbud. Hvad kostede dine New Balance Sneakers? /Christina

September 27th
Åh din taske er superfin, virkelig god investering! Er rigtig glad for, at jeg har opdaget din blog! /Maria http://thesilvercoat.com

September 27th
Så fin strik! Og åh den taske, så smuk :)

September 28th
Hej Rigtig fin cardigan!! Hvad arbejder du med til dagligt?

September 28th
Tak :) Cardiganen fra Cos kostede 990 kr. Jeg arbejder ude på forlaget Benjamin hvor jeg har været modeassistent på Costume og Woman. Jeg er der dog desværre ikke så lang tid endnu, da jeg skal gøre min bachelor i Communaction design færdig og har gang i mine egne spændende projekter. Og dem kommer I til at høre meget mere om!

September 28th
Woops, New Balance koster 700 kr.

October 3rd
fin strik og den taske, wow!!! /Chau http://thetigerakachau.blogspot.com/

October 8th
Rigtig fed cardigan. Har også prøvet den i Cos i Kbh, men kan ikke finde ud, om jeg kan overskue at indlevere den til rens hele tiden ))

October 11th
Nej, det kan jeg godt forstå. Man skal dog huske at uld faktisk er selvrensende så derfor er det nok at lade den hænge udenfor og blive luftet engang imellem, med mindre du selvfølgelig har fået en decideret plet. Så jeg har altså ikke haft nogle problemer med det :)